Thursday, 9 February 2012

WWR Sg. Slim

Aktiviti lasak tahun ni dimulakan dengan acara White Water Rafting di Ulu Sg Slim. Para penrafting sejumlah 21 org.. dalam 5 boat meredah keheningan air terjun.. paling banyak aksi jump-jump dalam trip ni sebab air agak cetek dan bot byk kali sangkut..


Ni pertandingan lompat tinggi.. sapa paling tinggi dia menang.. pemenangnya adalah... hahahahaha...


Peserta2 sporting.. guide pun gila2.. ngam.. mmg terbaekkk...


Ni nama dia Jeram Kotak.. sebab batu kat depan tu bentuk dia mcm kotak dan jeram paling mencabar kat sini... 5 bot lalu, 3 yg tumbang.. 2 jer selamat.. bot hero mesti selamat.. sebab ramai awek2 dlm tu.. kena jaga elok2.. hahahaha..


Hero yg selamat hanya memerhatikan dari tebing ajer... ishk ishk ishkkk.... hahahaha..


Cuba tgk muka guide yg gila2 kat belakang tu.. rupanya masa trip rafting dengan geng JMM tahun 2008 kat Sg. Kampar dulu pun pernah pg dgn dia nih.. tapi dulu tak gila2 sangat.. agaknya dah selalu tersembam kat batu air terjun.. makin menjadi gilanya.. hahaha.. sori bro Aman.. gurau jerk... hahahaha..


Ni gambar sebelum memulakan xpdc rafting.. macam mana bleh dok last sekali plak nih.. hmmmm.. takperlah.. mana2 pun boleh... keseluruhan xpdc.. mantop.. plan lepas ni nak meredah rafting di KKB plak.. kat sana lg mencabar org kata.. bulan 4.. insya-Allah...

2 comments:

. said...

Hi... Salam, saya ada menjual baju babies and kids, gift set for baby, yang comel2 dan dengan harga yang berpatutan... kalau berminat feel free to browse my blog (http://mummyslittlestars.blogspot.com/ ) or facebook page saya Mummy’s Little Stars (http://www.facebook.com/pages/Mummys-Little-Stars/280582848680896?ref=tn_tnmn)... ok, TQ and bye..

**kalau berminat jangan segan2 sms or email me..

Anonymous said...

happening..happening..best!