Thursday, 24 December 2009

Pagi Malang

Aduh, peluh basah lenjun...kena tolak motor rosak dari simpang usj ke kedai motor depan rumah..motor buat hal..tu la..ari tu dah cakap motor ni ada bunyi pelik..apek kedai ckp tak ada apa2..skang sudah rosak..ayoyo..kena tukar motor lain ni..

8 comments:

cengko said...

mak nenek.. boleh tahan jauhnya... nak pegi keje pagi tadi ke..? tu kira mslh stendet mat motor cam kita ni haa...

tukar la motorbot pulak... kopom xpayah tolak, biar dia hanyut sdiri... hahahaaa...

udinho said...

Sani meh beli motor cup aku jela... MAnTop lagi hehehehe.. cuma RM 2000.00 je

udinho said...

Sani meh beli motor cup aku jela... MAnTop lagi hehehehe.. cuma RM 2000.00 je

cengko said...

bang... caldina rapotor 650 apa citer...?

MIZZOU said...

Jangan cakap malang....mungkin ada rahmat kot. Tapi kalu keje kat JMM lagi takde kene camtu...hehehe

backhand said...

hmm.. hr ni baru nak survey motor baru.. target kawasaki er6n... hahaha..

backhand said...

cengko : motobot plan tahun depan, sapa nak sewa mancing boleh start booking..

udinho : takat kapcai ko.. baik aku naik beskal.. jalan kaki pun takper.. hahaha..

boss : kalau kerja jmm kena camtu ok jgk.. ramai org jmm merempit federal highway tu.. boleh tahan, tolong tolak.. takde la berpeluh.. hehehe..

Lill said...

beli beli beli jgn tak beli...hehe